NFL’s quarterbacks kan sove en smule mere trygt nu. Sack-maskinen Elvis Dumervil har spillet sit sidste snap i NFL. Det meddelte Dumervil i dag på, ikke via fax, men på Twitter.

Den tidligere Broncos-, Ravens- og 49ers-spiller har valgt, at han ikke længere skal jagte højtbetalte mænd på grønsværen.

Dumervil blev valgt af Denver Broncos i fjerde runde af draften i 2006. Forinden havde han produceret 32 sacks hos Louisville Cardinals, og faldt primært så langt ned i draften grundet sin fysiske størrelse. Den frygt fik han i den grad modbevist, og nu er det så tid til at tilbringe lidt mere tid med familien i stedet for at skræmme tackles og quarterbacks.

Dumervil spillede størstedelen af sin karriere hos Broncos og Ravens, og han takker også disse specifikt i sin meddelelse.

“Til mine holdkammerater hos Denver Broncos og Baltimore Ravens, til ejerne, trænere, direktionen and alle dem, der har arbejdede utrætteligt bag scenen hos disse førsteklasses organisationer, I vil altid have en særlig plads i mit hjerte. Jeg takker jer for jeres støtte, venskab og passion,” skriver Dumervil.

Dumervil sluttede dog karrieren af hos 49ers, hvor han fik 6,5 sacks sidste år. Det fik ham til at krydse den magiske grænse på 100 sacks i karrieren. I alt nåede han op på imponerende 105,5 sacks, fem Pro Bowls, var to gange First-team All-Pro i løbet af karrieren, og er indehaveren af rekorden for flest sacks i en sæson hos Ravens med 17.

Dumervil er den tredje tidligere Broncos-spiller til at hænge støvlerne på hylden inden for en lille uge. Også Eric Decker og Julius Thomas er nu på vej ind i næste kapitel af deres karriere.