NFL straffer Pittsburgh Steelers’ Cameron Sutton med otte spilledages karantæne, efter at han har meldt sig selv til politiet på grund af anklager om vold i hjemmet.

NFL har besluttet at suspendere Pittsburgh Steelers’ nye cornerback Cameron Sutton i de første otte kampe af 2024-sæsonen. Det sker efter, at Sutton har forbrudt sig mod ligaens opførselsreglement.

Beslutningen er blevet truffet, efter at statspolitiet i Florida udsendte en arrestordre på Sutton, fordi han var mistænkt for at have begået vold i hjemmet. Sutton meldte sig selv til politiet 11 dage efter, at statspolitiet udsendte arrestordren.

Siden da har Cameron Sutton påbegyndt et rehabiliteringsprogram, og hans straf er blevet reduceret som følge.

Karantænen betyder, at Cameron Sutton først kan komme i aktion, når Pittsburgh Steelers møder Washington Commanders på udebane d. 10. november 2024. Steelers hentede Sutton tilbage på en etårig aftale, efter at han blev fritstillet af Detroit Lions som følge af anklagerne om vold i hjemmet.

Cameron Sutton tilbragte sine første seks sæsoner som professionel i Pittsburgh, før han skiftede til Detroit Lions forud for 2023-sæsonen. I den seneste sæson leverede Sutton 65 tacklinger og to turnovers.