Efter lang tids usikkerhed omkring fremtiden i NFL, har ligaen endelig meldt ud, at receiver Martavis Bryant får karantæne på ubestemt tid.

Martavis Bryant har flere gange forbrudt sig mod ligaens misbrugspolitik omkring euforiserende stoffer. Det har nu resulteret i en karantæne på ubestemt tid, samme straf som Josh Gordon tidligere har fået. Bryant sad ude i hele 2016-sæsonen med karantæne, men fik lov til at komme tilbage til NFL på betingelse af, at han formåede at holde fingrene fra kagedåsen. Oakland Raiders sendte et tredjerundevalg til Pittsburgh Steelers under dette års draft for at få fat på den talentfulde receiver.

Bryant præsterede dog på ingen måde under preseason, og Raiders fyrede ham derfor inden sæsonen gik i gang. På samme tidspunkt kom meldingen om, at Bryant angiveligt endnu engang skulle være i problemer med ligaens misbrugspolitik, og det kunne resultere i den karantænedom, der netop er faldet.

Den 26-årige receiver spillede alligevel for Raiders denne sæson. Oakland skrev kontrakt med ham kort tid efter fyringen, da der karantænen stadig var uvis. Bryant har spillet i otte kampe for Jon Grudens tropper, men har ikke haft meget at juble for. 19 bolde har receiveren grebet, og det har resulteret i 266 yards. Han har ikke scoret nogle touchdowns. Tidligt i december blev Bryant placeret på Injured Reserve-listen og receiverens sæson sluttede.

Bryant blev valgt af Pittsburgh Steelers i fjerde runde af draften i 2014 og viste tydelige tegn på sit talent de første år. Men efter kontinuerlige problemer med loven, draftede Steelers JuJu Smith-Schuster og Bryant blev hurtigt overflødig. Steelers jublede nok internt, da de kunne skille sig af med problembarnet og samtidig få et værdifuldt draftvalg ud af handlen.

Raiders har foretaget en del højprofilhandler siden Gruden overtog styringen. Der har været masser af kritik af beslutningen om at sende Khalil Mack til Chicago. Efter Amari Cooper tilsyneladende har genoplivet karrieren i Dallas og været med til at løfte Dak Prescott og resten af holdets offensive niveau, har der også været kritik for den beslutning. Alligevel er beslutningen om at hente en spiller som Bryant til klubben blevet set som den største bommert indtil videre. Med den ubegrænsede karantæne har det været et totalt spild af et draftvalg.

Hvorvidt Bryant kan lave en Josh Gordon og komme tilbage og levere godt spil, det må tiden vise.