Kansas City Chiefs’ unge receiver Rashee Rice har meldt sig selv til politiet, efter at der blev udstedt en arrestordre på ham.

Bare få måneder efter at Rashee Rice hjalp Kansas City Chiefs til sin anden Super Bowl-titel i træk, er han havnet i en rigtig dårlig sag uden for banen, som risikerer at få konsekvenser for hans videre færd i NFL. For to uger siden var Rashee Rice impliceret i et stort trafikuheld i Dallas, hvor seks biler kørte sammen.

Rice var føreren af den Lamborghini, som forcerede uheldet, og den 23-årige receiver blev efterfølgende set forlade gerningsstedet til fods.

Det fik politiet i Dallas til at udstede en arrestordre på Rashee Rice samt sigte ham for flere lovovertrædelser – deriblandt “sammenstød, der involverer alvorlige kvæstelser og beskadigelser” og “tilfælde af grov vold”. Ifølge Rashee Rices advokat Royce West har receiveren meldt sig selv til politiet og afventer nu sin rettergang.

Trafikuheldet betød, at fire personer måtte behandles lægeligt, hvoraf to af dem måtte indlægges på hospitalet – om end med “mindre skader”. Rashee Rices advokat har udtalt, at Rice “vil gøre alt i sin magt for at hjælpe ofrene tilbage til en normal hverdag så hurtigt som muligt”.

Det må også forventes, at NFL vil gennemføre sin egen undersøgelse af sagen, samt at ligaen vil tage stilling til, om Rashee Rice også skal straffes for at bryde ligaens adfærdskodeks. Det kan f.eks. betyde, at Rice bliver straffet med karantæne og/eller bøder.