Den forsvarende MVP Patrick Mahomes er udgået af nattens kamp mod Denver Broncos. Efter et sneak tog Mahomes sig med det samme til knæet, og han blev hurtigt meldt ude af kampen.

Midtvejs i andet quarter gik der et chok igennem NFL-verdenen, da ligaens forsvarende MVP, Patrick Mahomes, straks tog sig til knæet efter et sneak. Mahomes var tydeligvis i smerte, og det kunne ligne, at Kansas City Chiefs’ lægestab potentielt satte knæskallen tilbage på plads på banen.

Efter nogle minutter gik/humpede Mahomes i omklædningsrummet for yderligere undersøgelser, og han tilbragte kunganske få minutter i røntgenrummet, inden Chiefs meldte ham ude af kampen. Alverdens NFL-fans afventer nu, hvad Mahomes’ skade præcist indebærer.

Flere læger har budt ind med deres vurdering, og de er alle enige om, at der er tale om, at knæskallen blev slået af led. Det kan dog betyde både en relativ kort pause eller en lang pause alt afhængig af følgeskaderne.

Da Mahomes udgik var Chiefs foran 10-6, men scorede kort efter til 13-6 på et field goal, inden forsvaret forcerede en fumble, der blev returneret for touchdown. Til at forsvare den 20-6 føring og erstatte Mahomes kom Matt Moore på banen. Chiefs vandt kampen 30-6.