Den farlige Kansas City Chiefs defensive end, Frank Clark, har atter været på kant med loven – denne gang for ulovlig våbenbesiddelse af en maskinpistol.

Om Frank Clark har et mål om at manifestere sig som NFL’s mest usympatiske karakter i NFL er usagt, men han arbejder i hvert fald hårdt for det. Efter at have begået en trafikforseelse blev Clark i sin Lamborghini SUV i går stoppet af politiet i Los Angeles. Her bemærkede betjenten en åben taske i bilen, hvor en maskinpistol af varianten Uzi stak ud. På mistanke om brud på våbenloven blev Frank arresteret. Han blev senere løsladt mod kaution på 35.000 dollar.

Det var ikke længe han kunne holde sig i skindet – det er efterfølgende kommet frem, at Clark ligeledes blev arresteret for en lignende forseelse i marts 2021. Som indikeret, har Frank, foruden disse eksempeler, tidligere været involveret i kriminel aktivitet. Blandt andet har han været indblandet i en hjem-invasion og hustuvold.

Selvom indsatsen ikke altid er 100%, har Frank med 49 sacks i seks sæsoner, samt 11 i playoffs i lige så mange kampe været omtrent lige så god til at sacke quarterbacks som til at bryde love.

Hverken NFL eller Kansas City Cheifs har endnu kommenteret sagen, men det hans gøren og tilbagevendende lovbrud kan godt tænkes at få konsekvenser for ham. Flere NFL-eksperter har i forvejen nævnt Clarks fem-årige 105,5 millioner dollar kontrakt for en af de dårligste i NFL. Man kunne godt forestille sig et scenarie, hvor Cheifs forsøger at skille sig af med Clark og hans kontrakt.