I følge et par amerikanske reportere viste skanningen af Patrick Mahomes’ knæ, at skaden ikke er sæsonafsluttende. Et tidligt estimat tyder på en lille måneds pause til superstjernen.

Der gik et chok igennem NFL-verdenen, da sidste års MVP, Patrick Mahomes, udgik af kampen mod Denver Broncos med en knæskade. På banen kunne man se lægerne sætte Mahomes’ knæskal på plads, og nogle frygtede en lang pause til quarterbacken.

Heldigvis ser det ikke ud til at være så slemt for Mahomes og Chiefs. En skanning fredag skulle ifølge ESPN’s Adam Schefter have vist det bedst tænkelige scenarie, som var at der ikke er nævneværdige skader på ledbånd og menisk ovenpå knæskallens flytning. Dermed forventes det, at Mahomes kan vende tilbage i år, og Adam Schefter nævner en tidsramme på tre kampe med Mahomes på sidelinjen.

Chiefs har ikke endeligt meldt noget ud, men det forventes altså ikke, at Mahomes’ sæson er ovre. Chiefs møder i de fire næste kampe Green Bay Packers, Minnesota Vikings, Tennessee Titans og Los Angeles Chargers, inden de har bye week i 12. spillerunde.

Det forventes, at Matt Moore vil afløse Mahomes på quarterback, indtil superstjernen er tilbage. 35-årige Moore kastede for 117 yards og et touchdown på 19 forsøg, efter han kom på banen mod Broncos.