Kansas City Chiefs’ stjernereceiver, Tyreek Hill, bliver undersøgt i en sag, hvor hans treårige søn endte med en brækket arm.

I efteråret var Kansas City Chiefs hurtige til at fyre en af deres stjernespillere, Kareem Hunt, da der kom video frem af, at han slog og sparkede en kvinde.

Nu undersøges endnu en Chiefs-stjerne for vold.

Ifølge Kansas City Star undersøges receiverstjernen Tyreek Hill nemlig for vold mod sin treårige søn, der angiveligt endte med en brækket arm, mens Hills forlovede, Crystal Espinal, fremgår under “andre involverede” i politirapporten.

Avisen skriver samtidig, at Hill endnu ikke er blevet sigtet i sagen.

Chiefs er opmærksomme på sagen og er i gang med deres egen efterforskning.

– Klubben er opmærksom på sagen, der involverer Tyreek Hill. Vi er i færd med at indsamle oplysninger og har været i kontakt med ligaen og de lokale myndigheder. Vi har ingen yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt, meddeler Chiefs til Kansas City Star.

Det er ikke første gang, at Tyreek Hill, 25 år, havner i en sag som denne. I 2014 overfaldt han Crystal Espinal, som han også dengang var i et forhold med og på daværende tidspunkt var gravid, og han slog, sparkede og kvalte hende angiveligt. Han erklærede sig efterfølgende skyldig.

Hill har været en stor profil på Chiefs’ mandskab i de forgangne sæsoner, hvor han i både 2017 og 2018 greb for mere end 1.000 yards. Især i 2018 var den hurtige receiver flyvende med 1.479 grebne yards og 12 touchdowns.

I december måtte Chiefs også håndtere en ærgerlig sag, da runningback Kareem Hunt blev fanget på video, da han slog og sparkede en kvinde. Klubben reagerede prompte og fyrede Kareem Hunt indenfor ganske få timer.

Hunt skrev for et par uger siden kontrakt med Cleveland Browns, hvor sportschef John Dorsey tog ham til nåde.

I den forgangne uge satte NFL så tal på Hunt forseelse, da de tildelte ham otte spilledages karantæne.