Cheftræner Andy Reid og general manager Brett Veach har begge forlænget deres kontrakter hos Kansas City Chiefs i jagten på flere Super Bowls.

Kansas City Chiefs har nu for alvor styr på fremtiden. Tidligere i år underskrev superstjernen Patrick Mahomes en 10-årig kontrakt, og nu er der også forlængelser i hus med den sportslige ledelse.

Cheftræner Andy Reid og general manager Brett Veach har begge sat deres underskrift på kontraktforlængelser. Det meddeler klubben.

Længden på kontrakterne er ikke blevet meldt ud, men mon ikke der er tale om flereårige forlængelser for både Reid og Veach.

62-årige Andy Reid i gang med hans ottende sæson i spidsen for Chiefs, som han har ført til en record på 85-36 i grundspillet, seks deltagelser i slutspillet i syv sæsoner, to AFC-finaler i træk og senest Super Bowl-titlen i sidste sæson. Denne sæson er den 22. for Reid som cheftræner i NFL. Han har en fantastisk statistik på 215-129-1 og 230 sejre i alt inklusiv slutspillet, hvilket er næstflest blandt aktive trænere kun overgået af Bill Belichick. Reids sejrstotal er femteflest i historien.

42-årige Brett er lige som Andy Reid i gang med sin ottende sæson i Kansas City og den fjerde sæson som general manager. Han er de seneste år blevet anerkendt som en af de bedste general managers i NFL, og med hans beskedne alder blev han den næstyngste general manager til at vinde en Super Bowl med triumfen i sidste sæson.