Der er ændringer på vej til et historisk dårligt forsvar, som forfremmer en af holdets unge forsvarsspillere.

Efter en katastrofal start på sæsonen for Kansas City Chiefs’ forsvar er der ændringer på vej. Ifølge NFL Networks Ian Rapoport har holdet besluttet at bænke veteranen Daniel Sorensen, hvilket betyder, at den unge safety Juan Thornhill bliver ny starter. Det sker i et forsøg på at lappe de massive huller, som forsvaret har vist sig at have.

Chiefs var før sæsonen udset som store favoritter til igen at deltage i Super Bowl, men forsvaret har været yderst problematisk. Kun Seattle Seahawks har tilladt flere yards, mens Chiefs er det hold, der har lukket flest point ind af alle i NFL i indeværende sæson.

Daniel Sorensen har været en af de værst spillende på forsvaret, og i nederlaget til Bills lavede han fejl på to store spil (61 yards til Stefon Diggs, 53 yards til Dawson Knox). Det har fået trænerstaben til at lave en rotation og erstatte veteranen med 26-årige Juan Thornhill.

Den unge forsvarsspiller blev valgt i anden runde af draften i 2019 og havde et yderst imponerende rookieår. En skade i december måned ødelagde dog al momentum for spilleren, og i 2020 blev han erstattet som starter af netop Sorensen. Thornhill har dog stadig spillet betydelig tid for Kansas City og været et mere sikkert kort i opdækningen end sin kollega.

En enkelt rokering blandt starterne er ikke nok til at ændre det store for Steve Spagnuolos forsvar, men det er et skridt i den rigtige retning.