Oakland Raiders har været imponerende i år, og havde inden dagens opgør mod Kansas City Chiefs kun tabt en kamp.

Kansas City Chiefs kommer dog lige fra deres byeweek, og det var tydeligt at de var godt forberedte på Raiders’ spil. Det lagde til grund til en flot 26-10 sejr til Chiefs.

Andy Reid er kendt for at være dominerende når han har haft en byeweek, og har i hele hans NFL-karriere kun tabt to kampe efter sådan en. Dagens sejr var derimod sin 15 af slagsen.

Kampens sejr blev grundlagt med et solidt løbespil, hvor især Spencer Ware var dominerende. På 24 løb skaffede Ware 131 yards og et touchdown. Også veteranen Jamaal Charles viste sig fra sin gode side, med 33 yards og et touchdown på ni løb.

Ved halvleg stod den 13-10 til Chiefs, som efter pausen udbyggede deres føring. Blandt andet efter et fantastisk touchdown, hvor deres store nose tackle Dontari Poe var hovedpersonen. Med bolden på et yard linjen var Poe inde som fullback. Alex Smith ændrede dog spillet, så Poe løb ud og stod i slotten. Her fik Poe så bolden, og så kunne den store mand tromle modstanderne ned og løbe ind til sit første grebet touchdown i karrieren.

Med sejren er Kansas City Chiefs nu 3-2 mens Oakland Raiders er 4-2.