Mike Vrabel fik sin anden sejr som cheftræner for holdet fra Tennessee. Titans måtte skifte quarterback undervejs, men formåede at vinde på tre field goals.

 

Det var ikke den mest dramatiske aften i Floridas historie. Marcus Mariota blev hvilet med en albueskade, og ville ikke se banen medmindre en skade indfandt sig. Så Titans startede Blaine Gabbert, der var tilbage i Jacksonville, og det blev ikke til et glædeligt gensyn for ham. Allerede i første quarter måtte Gabbert udgå efter et hårdt hit og blev tilset for symptomer på hjernerystelse. Han kom ikke tilbage i kampen.

Da Titans kun havde to aktive quarterbacks, måtte Mariota gå på banen, og det mod det frygtindgydende Jaguars forsvar. Det blev til tre point på hans første angreb, da et mønster begyndte at tegne sig. En masse korte angreb efterfulgt af et punt eller den sjældne lange efterfulgt af et field goal.

Heldigvis for Titans var Bortles tilbage til sit gode gamle jeg, og Jaguars formåede kun at sætte et par fields goals på tavlen.

Ved stillingen 6-6 og ti minutter tilbage af fjerde quarter, flytter Titans, før an af Mariota, bolden ned ad banen, og får et første downs. Angrebet ender dog som mange af de tidligere med en fjerde down, men denne gang kunne Titans sende Ryan Succop på banen. Succup satte den ovale bold mellem stængerne, og scorede, hvad der skulle vise sig at være kampens sidste point.

Væsentlige stats

Titans

Marcus Mariota 12/18 for 100 yards, 7 løb for 51 yards

Derrick Henry 18 løb for 57 yards

Taywan Taylor 4 grebne bolde for 30 yards

Wesley Woodyard 12 tacklinger, inkl. 1 sack

Jaguars

Blake Bortles 21/34 155, 5 løb for 27 yards

T.J. Yeldon 7 løb for 44 yards, 6 grebne bolde for 46 yards

Keelan Cole 5 grebne bolde for 40 yards

Telvin Smith 8 tacklinger, inkl. 1 sack