Demaryius Thomas vendte tilbage til Denver kun fem dage efter, at holdet havde tradet ham til Houston Texans. Og han tog derfra igen med en sejr, da Texans slog Broncos med 19-17

Thomas blev hyldet inden kampen, og den kommende Ring of Famer for Broncos brugte ikke lang tid på at sætte sit aftryk på kampen. På den første angrebsserie greb han to bolde for 49 yards, og så var han ligesom i gang. Texans tog en føring på 7-0, men Demaryius Thomas blev sidenhen holdt bedre i skak og endte dagen med tre grebne bolde for 61 yards.

Kampen blev i høj grad præget af field goals, og det blev afgørende i slutningen af begge halvlege. I slutningen af første halvleg havde Broncos muligheden for at udligne til 13-13, men med hele 20 sekunder igen forsøgte Broncos et forhastet spark på hele 62 yards, og da Brandon McManus missede kunne Texans i stedet nå at gøre det til 16-10 inden pausen.

I anden halvleg tog Broncos føringen med et touchdown, men et field goal af Ka’imi Fairbairn skulle vise sig at blive afgørende.

Broncos kunne ikke ordentligt flytte bolden, og måtte flere gange punte inden de til sidste fik muligheden for at tage føringen med en angrebsserie i de sidste to minutter.

Flere gange måtte hjemmeholdet trække en kanin op af hatten og konvertere en fjerde down, men de kom dog i field goal afstand – omend de ikke skyndte sig specielt meget – og gjorde klar til et 51-yard field goal til at vinde kampen.

Men præcis som i første halvleg skubbede McManus bolden for langt til højre, og så kunne Texans juble over sin sjette sejr i træk, mens Broncos går til bye week med en 3-6 record og en mulig trænerfyring i horisonten.