Trods favoritværdigheden skulle det vise sig at blive lidt for tæt for hjemmeholdet Washington Redskins, der med nød og næppe besejrede 49ers.

Der var tale et møde mellem gamle kendinge i Washington i dag. San Francisco 49ers’ nye cheftræner, Kyle Shanahan, var offensiv koordinator for Redskins fra 2010 til 2013. Også receiver Pierre Garcon var tilbage for at møde sit gamle hold. På den anden side stod Jim Tomsula, der nu er defensive line coach for Washington, han var cheftræner i 49ers i 2015.
49ers skilte sig tidligere på ugen af med den dygtige linebacker, NaVorro Bowman, inden mødet med et af ligaens bedre angreb. Om det var tabet af Bowman eller bare den sædvanligt lave kvalitet, der var grunden til, at Redskins i første halvleg dominerede med små korte kast vides dog ikke. Specielt den lille Chris Thompson var ond ved udeholdet kampen igennem. Han var sammen med Kirk Cousins den bedste mand for hjemmeholdet.
Redskins førte 17-7 ved pausen, men føringen skulle vise sig ikke at være helt så sikker som først antaget.
San Francisco valgte at bænke holdets startende quarterback Brian Hoyer til fordel for rookie C.J. Beathard kort før pausen. Det gjorde en kæmpe forskel.
Beathard, der blev valgt i draftens tredje runde, fik tilført en masser energi til 49ers-angrebet. Quarterbacken var stærkt medvirkende til at få holdet helt tilbage i kampen. Også en solid defensiv indsats, ført an af specielt safety Jaquiski Tartt og den defensive linje, hjalp udeholdet på rette kurs. Ved stillingen 26-24 til hjemmeholdet havde 49ers chancen for at vinde i de døende sekunder. En dum offensiv pass interference fra Pierre Garcon, fik holdet ud af field goal-afstand. Dermed blev det til endnu et smalt nederlag til San Francisco. Kirk Cousins sørgede for, at holdet bliver det første i ligaens historie, der taber fem kampe i streg med mindre end tre point.