Der var rivalopgør mellem bundpropperne i NFC East, da Philadelphia Eagles hjemme tog imod Washington Redskins, der inden kampen var tættest på en slutspilsplads.

NFC East har vist sig at være en af årets mest spændende divisioner og kan ende med at producere hele tre slutspilshold. Både Eagles (5-7) og Redskins (6-5-1) havde inden kampen stadig muligheden for at nå de sjoveste kampe. Det skulle vise sig at blive et intenst opgør, hvor temperamenter kogte over flere gange, da Redskins vandt med 27-22.

Hjemmeholdet startede kampen bedst, og rookie Carson Wentz var den primære kreatør bag to flotte serier. Philadelphia fik på ingen måde nok ud af de fine drives, hvor det første endte med et field goal og det andet endte med Carson Wentz’ 12 interception.

Så man bort fra den interception, spillede Wentz en fin halvleg og leverede et par imponerende kast under pres. Det blev dog aldrig rigtigt til touchdowns. Derfor bragte udeholdet sig foran, da de scorede kampens første touchdown.

Efter et langt drive, var det rookie Rob Kelley, der med et rigtigt godt løb bragte Redskins foran. Føringen kunne have været større, men et misset field goal fra Dustin Hopkins spolerede det.

Artiklen fortsætter under videoen.

Eagles fik endelig udbytte af deres stabile offensive spil inden pausen. Med under et halvt minut tilbage ramte Wentz holdets dynamiske running back, Darren Sproles. Sproles var helt fri, da Bashaud Breeland for anden gang på serien totalt missede sin opdækning. Hjemmeholdet bragte sig dermed foran 13-7. Washington har et af ligaens mest velfungerende angreb, men de var ikke nok på banen i første halvleg til at gøre den store forskel.

Højintens anden halvleg afgøres

Sådan startede anden halvleg også, da Fletcher Cox med sit andet sack skabte en tre-og-ud. Efter at have skrevet under på en monsterkontrakt har den store forsvarsspiller skuffet i denne sæson, men han mødte veloplagt op til dette rivalopgør.

Hjemmeholdet kunne have fået en optimal start på anden halvleg, da Darren Sproles returnerede et punt 71 til touchdown, men en fejl af Zach Ertz annulerede scoringen. Philadelphia fik ikke point på det drive, men en tidligere Eagles-spiller scorede tilgengæld for Redskins. DeSean Jackson lavede en flot justering på et svagt kast fra Cousins, og det resulterede i et 80-yard touchdownkast. Udeholdet var nu foran 14-13.

De dårlige nyheder fortsatte for hjemmeholdet. Endnu et fint drive blev stoppet inden touchdown, og med en skade til holdets long snapper, var det tight end Brent Celek, der skulle snappe. Det gik ikke godt, et dårligt snap førte til en turnover. Ikke nok med det, så gik Celek også ned med en skade.

Den position udnyttede ligaens næstbedste angreb (målt på yards per kamp), og Pierre Garcon øgede føringen til 21-13. Det kan dog hurtigt gå den anden vej. En interception returneret til et touchdown var Eagles’ løsning på deres problemer, og Leodis McKelvin var manden bag spillet.

Trods at have mistet deres to long snappere og have holdt audition på sidelinjen, forsøgte Eagles sig alligevel med et field goal med fem minutter tilbage af kampen. Denne gang var det en succes, Caleb Sturgis bragte hjemmeholdet foran 22-21.

Redskins var dog ikke færdige i denne kamp. Et langt drive, der endte med et touchdown fra running back Chris Thompson bragte dem foran 27-22. Det betød, at Carson Wentz havde to minutter til at føre sit hold til sejr.

Det var en spilserie, der var ganske symptomatisk på kampen. Wentz var effektiv og rolig, og ramte sine to tight end Tre Burton og Zach Ertz, men i sidste ende blev det ikke til en sejr. Et sack fra Ryan Kerrigan fik Wentz til at fumble bolden, og så var opgøret slut.

Eagles tabt fire i træk, mens Washington Redskins i den grad holder sig inde i kampen om en slutspilsplads.