Carolina Panthers leverede det største comeback i fjerde quarter i klubbens historie, da de på udebane vandt 21-17 over Philadelphia Eagles.

Det så dog aldrig ud til, at en sejr skulle blive aktuelt for Panthers, som spillede jammerligt i store dele af kampen. Tidligt i første quarter strikkede Eagles et langt drive sammen, hvor de to gange konverterede en fjerde down og gav Carson Wentz masser af tid i lommen. Drivet endte dog uden point, da Jake Elliott missede et kort field goal på en meget blæsende dag.

Det drive var et meget godt billede på første halvleg, hvor Eagles totalt dominerede spiluret.

Philadelphia er det hold i ligaen, som har haft bolden mest, og den tendens fortsatte i dag. Christian McCaffrey leverede en god præstation, men Cam Newton og resten af offensiven underpræsterede i højeste grad i de første tre quarters.

Hjemmeholdets forsvar virkede til at være mødt velforberedte op. Fletcher Cox og Michael Bennett var i særdeleshed en konstant trussel fra den defensive linje. Det gjorde forholdene svære for Cam Newton. Det var først i fjerde quarter, at Newton rundede de 100 kasteyards. Her fik Panthers til gengæld også rigtigt tur i den med to lange touchdowndrives i træk. Efter at have været nede med 17-0 da fjerde quarter startede, førte Panthers lige pludselig med 21-17 med under halvandet minut tilbage af kampen.

Carson Wentz havde en fremragende dag, men kunne ikke skaffe point da det virkelig gjaldt. Det så så godt ud i så lang tid for Eagles, der nu må sluge det bitre nederlag, inden de rejser til London for at møde Jaguars. Panthers vandt sæsonens fjerde sejr og med blot to nederlag er de helt med i kampen om slutspillet.