Søndagens opgør mellem Panthers og 49’ers var en kamp med masser af point og flotte spil.

Panthers havde startet med at tabe en tæt kamp i Denver, mens at 49’ers udslettede Rams i første spillerunde.

Panthers startede med bolden og på kampens andet spil kastede Cam Newton en interception og gav 49’ers god field position, men Panthers forsvar stand og 49’ers måtte nøjes med 3 point.

Panthers runningback Jonathan Stewart, måtte desuden forlade kampen, med en skade der holdte ham ude resten af kampen.

Næste drive troede Panthers at de scorede, men Cam Newtons kast til Ted Ginn var en anelse for langt og Ginn kunne ikke holde fødderne inde.

49’ers måtte starte dybt i eget territorium. og på deres første spil fik Panthers fremtvunget en fumble, som linebacker Shaq Thompson retunerede til touchdown.

49ers ville ikke stå tilbage for at lave store spil, og quarterback Blaine Gabbert kastede et touchdown til Torrey Smith, hvilket bragte 49’ers foran 10-7.

Cam Newton, der var sidste sæsons MVP, kunne også kaste dybt, og han fandt Greg Olsen som scorede karrierens længste touchdown på 78 yards.

Inden pausen nåede Panthers at score et field goal og gik til pause med en føring på 17-10.

Panthers startede som lyn og torden efter pausen, og specielt Kelvin Benjamin spillede en flot 2.halvleg hvor han greb to touchdown fra Cam Newton, som bragte Panthers foran 31-10 inden 4.quarter

Herefter virkede det som om at Panthers gearede ned, hvilket lukkede 49’ers ind i kampen. Først fumblede Cam Newton bolden hvilket resulterede i at 49’ers scorede et field goal.

På det efterfølgende kickoff tabte Ted Ginn bolden og 49’ers overtog bolden på Panthers 1 yard linje.

Blaine Gabbert scorede på det efterfølgende spil og 49’ers havde lige pludselig scoret 10 point på 25 sekunder.

Panthers modtog bolden og marcherede ned af banen, mens de brugte masser af tid. Dog var udbyttet kun et field goal, 34-20.

Kampen var ikke slut endnu, for på det efterfølgende drive kastede Blaine Gabbert en bombe til Vance Macdonald som scorede e 75 yard langt touchdown, 34-27.

Til sidst løb det ud i sandet for 49’ers da Blaine Gabbert kastede to interceptions, og Panthers kunne køre sejren hjem.