Seahawks og Packers har de seneste år stået for nogle af de fedeste og mest dramatiske kampe i NFL. Dette års kamp endte dog ganske anderledes.

Mens Seattle Seahawks ligner et hold, der skal spille i slutspillet, har Packers svært ved at hænge på i NFC North. En utroligt blandet sæson for Green Bay blev en del bedre efter en storsejr på 38-10 over Seattle Seahawks. Det var første gang siden Russell Wilson kom til klubben i 2012, at Seahawks tabte med mere end 11 point.

Der havde været masser af sne op til kampen, men en smule skuffende var banen helt grøn til kampstart. Det betød fine, om end ganske kolde, forhold til kampen. De forhold udnyttede Aaron Rodgers til at ramme på et 66-yard touchdownkast på kampens tredje spil. Den hurtige receiver Davante Adams var målet.

Artiklen fortsætter under videoen

Seattle svarede igen med et lang, fint drive, men måtte nøjes med et field goal. Herefter var der en smule stilstand mellem de to hold, indtil Morgan Burnett interceptede Russell Wilson et par minutter inde i anden quarter.

Det førte til et Ty Montgomery touchdown og en 14-3 føring til hjemmeholdet. Packers har haft store problemer med at finde en fast mand på running back-positionen, men en kombination af James Starks, Ty Montgomery og den tidligere Seahawks-spiller Christine Michael fungerede godt tidligt i kampen. Green Bays balancerede angreb skabte talrige problemer for Seattles forsvar, der var uden safety Earl Thomas. Den defensive stjerne er ude resten af sæsonen og var i den grad savnet i dag.

Det var totaldominans fra Green Bay i alle spillets facetter i første halvleg, og hjemmeholdet kunne gå til pausen foran 21-3. Packers-forsvaret havde helt styr på Russell Wilson, der spillede en af sine dårligste halvlege i sin professionelle karriere.

Anden halvleg bød på mere af det samme

Efter en forfærdelig første halvleg var der flere positive tegn fra Seattles første serie i anden halvleg. Den endte dog med Wilsons tredje interception i kampen, da bolden ramte en Packers-spiller i ryggen og landede lige i favnen på Quinten Rollins.

Efter Wilsons fjerde interception, der også kom efter et uheldigt boldhop, bragte Packers sig yderligere foran. Aaron Rodgers fik sit tredje touchdown, da han ramte yndlingsmål, Jordy Nelson, i end zone for anden gang i kampen.

Seahawks formåede at komme tilbage efter Wilson kastede fire interceptions i 2015s NFC-mesterskabskamp, men denne gang var der ikke meget at rafle om. Seahawks havde et par muligheder for scoring i løbet af kampen, men fik smidt de muligheder langt væk.

Det var Packers-dominans fra start til slut og en af de værste præstationer fra Seahawks de seneste år.

Packers skal nu møde Bears, Vikings og et Lions-mandskab, hvor Matthew Stafford netop har pådraget sig en skade. Det betyder, at ostehovederne kan afgøre deres egen skæbne i forhold til en slutspilsplads. Seahawks fører stadig NFC West, og der skal gå meget galt, hvis de ikke spiller football i januar, men der skal mange forbedringer til, hvis de skal nå langt.