Det var en voldsomt hed søndag i Jacksonville, Florida da Green Bay Packers var gæster på Jaguars’ hjemmebane i det, der var en fremragende football kamp.

Opgøret levede på alle måder op til temperaturen, og kampen bød på masser af underholdning og flot offensiv football. Kampen blev først afgjort i det sidste minut af fjerde quarter, og det endte med en 27-23 sejr til udeholdet.

Jaguars kom ind til opgøret med det eksplosive angreb fra sidste år samt en ny, dyr defensiv. Packers derimod havde fået en tyndere Eddy Lacy og en rask Jordy Nelson tilbage på holdet. Det var dog Green Bays forsvar, der startede kampen bedst, da linebacker Joe Thomas interceptede Blake Bortles på første spilserie. Bortles sigtede efter receiver Marquiss Lee, men han jonglerede bolden til den endte i favnen på Packers-spilleren.

Den turnover gav Green Bay en god position på banen, hvilket man ikke skal give Aaron Rodgers. Green Bay-quarterbacken scorede kampens første touchdown med et kort løb. De næste serier fik de nye profiler på Jaguars-forsvaret dog bedre fat, og tvang Packers til tre “tre-og-ud” serier i træk.

Hjemmeholdets angreb takkede forsvaret for deres indsats ved at udligne til 7-7 med fire minutter tilbage i første quarter. Det var running back TJ Yeldon, der stod for scoringen. Yeldon fik masser af lave i dag, da Chris Ivory ikke var med grundet sygdom.

Man kan dog ikke holde Rodgers og Packers nede alt for længe, med tre minutter tilbage i første halvleg kom de foran igen. Det skete, da Rodgers sendte bolden ind til tilbagevendte Jordy Nelson efter et langt drive. Nelson sad ude hele sidste sæson grundet en skade, men viste hurtigt, hvorfor han var savnet i Packers-angrebet.

Det skulle dog blive meget mere underholdning inden dommerne fløjtede til pausen. Først bragte Jaguars sig på 17-14 efter Bortles sendte en sukkerbold i hænderne på tight end Julius Thomas, men det var udeholdet, som fik det sidste ord.

Rodgers var arkitekten bag et fremragende touchdown, da han med en forsvarsspiller på ryggen ramte Davante Adams i end zone. Adams havde selv en forsvarsspiller limet fast til sig, men kastede sig efter det mageløse kast og bragte udeholdet foran.

Anden halvleg bød fortsat på godt angrebsspil, men slutproduktet manglede hos begge hold. Både Bortles og Rodgers orkestrerede flotte spilserier, men ude- og hjemmeholdets forsvar holdt stand i red zone. De næste fire scoringer blev field goals, og i slutningen af fjerde quarter var stillingen 27-23.

Ha Ha Clinton Dix interceptede Bortles med under to minutter tilbage af kampen, og det lignede en afgørelse. En gul klud mod Packers-forsvaret gav dog hjemmeholdet en ny første down, og Jaguars var fortsat i live.

Med 23 sekunder tilbage af opgøret stod Jaguars med fjerde down og én på Packers’ 11 yard-linje, og skulle altså bruge et touchdown for at vinde. Bortles kastede kort til Allen Hurns, der blev taklet bag linjen – sejr til Green Bay.

Jaguars fik dog vist, at de bestemt kan spille op med ligaens største hold, men det unge mandskab mangler stadig det sidste, hvis de tætte kampe skal vendes til sejre.