80 points. 10 touchdowns. 970 yards offensive yards. Kampen mellem New Orleans Saints og Los Angeles Rams var et brag af en offensiv affære, hvor et sent touchdown af en forrygende Michael Thomas sikrede sejren til New Orleans

Michael Thomas er enten NFL’s bedste receiver, eller uhyre tæt derpå. Så er det sagt. I den yderst vigtige kamp mod NFC-rivalerne Los Angeles Rams, fremviste receiveren sit fantastiske talent med hele 12 grebne bolde for absurde 211 yards. Det var derfor også ganske passende, at det blev et 72-yards touchdown af netop Michael Thomas, der slog sejren over Los Angeles Rams fast.

Saints’ angreb ustoppelige i første halvleg

I kampens første halvleg lignede det ellers, at Saints ville køre en sikker sejr i hus. Hjemmebaneholdet scorede hver gang de rørte bolden, hvorimod Rams måtte se ét drive stoppe på et kontroversielt spot efter et fake field goal, og et andet på en forrygende interception af Saints’ linebacker Alex Anzalone. Derfor var stillingen ved halvleg 35-17 til Saints.

Se også: Saints’ linebacker med forrygende interception

Saints gik i stå, Rams vågnede op

I anden halvleg vågnede Rams-holdet pludseligt op. Forsvaret tvang Saints til at punte på sine to første drives, og angrebet takkede ved at score først et touchdown, så et field goal og slutteligt endnu et touchdown med en efterfølgende succesfuldt to-points konvertering. Og så stod der pludseligt lige i Mercedes Benz Stadium.

Men et Saints’ field goal og Thomas lange touchdown reddede Saints, der vandt kampen 45-35. Sydstatsholdet har nu vundet syv kampe i streg, og holdets sejr over Rams betyder, at der ikke længere er nogle ubesejrede hold tilbage i NFL.

Væsentligste stats

Drew Brees: 25/36, 346 yards, fire TDs

Alvin Kamara: 19 løb, 82 løbeyards, to løbe-TD’s, 4 grebne bolde, 34 yards, et gribe-TD

Michael Thomas: 12 grebne bolde, 211 gribeyards, et touchdown

Alex Anzalone: Tre tacklinger, en interception

Jared Goff: 28/30, 391 yards, tre TDs, en INT

Todd Gurley: 13 løb, 68 yards, en løbe-TD

Brandin Cooks: Seks grebne bolde, 114 gribeyards, et gribe-TD

Cooper Kupp: Fem grebne bolde, 89 yards, et gribe-TD

Aaron Donald: En bold battet ned, en spektakulær tackle for loss