Buffalo Bills var tæt på, at tage sejren mod Miami Dolphins, men udeholdet vandt til sidst 34-31.

Der var underholdning for alle pengene, da Buffalo Bills bød op til dans i kulde mod Miami Dolphins der er vante i lidt mere solrige vejrforhold. Efter en svag start på kampen, hvor Dolphins førte 14-7 ved pausen, blev der for alvor skruet op i tempoet i anden halvleg.

Alene i tredje quarter blev der leveret fire touchdown, som var delt ud ligeligt mellem de to hold. Det var dog, med en syv-points føring til Dolphins. Føringen blev udlignet inden den ordinære spilletid var slut, og dermed skulle kampen ud i overtid.

Her viste det sig, at Dolphins var mentalt stærke. Først sent fandt Dolphins hullet ned af Bills’ bane, og kunne udnytte, at Dan Carpenter tidligere i overtiden ikke havde ramt på sit field goal. I stedet ramte Andrew Franks på sit 27 yards forsøg, hvilket gav Dolphins sejren på 34-31.

Med sejren er Dolphins stadigvæk inde i kampen om en plads i slutspillet med en 10-5 rekord. Bills er 7-8 og er for længest ude af spillet om en plads i slutspillet.

Dolphins runningback Jay Ajayi kom for tredje gang i sæsonen over 200 yards løb, da han sluttede dagen med 206 yards og 1 touchdown. Hans 57-yard løb med 4 minutter tilbage i overtime satte det afgørende field op. Ajayi havde 214 yards løb i Dolphins første kamp mod Bills.