Med en 27-7 føring i starten af fjerde quarter, lignede det en sikker Tennessee Titans sejr over Chicago Bears. Det blev dog ikke tilfældet, selvom Titans vandt 27-21.

Titans havde været dominerende de første 45 minutter af kampen, blandt andet efter en yderst velspillende Delanie Walker, og rookien Derrick Henry.

Matt Barkley havde fået chancen fra start i fraværet af en skadet Jay Cutler. Selvom han var meget svingende i sin præstation, leverede han stort set et mirakuløst comeback, hvor kun tabte bolde af sine receivere forhindrede en sejr.

Efter et yderst flot drive, havde Bears fået bolden ned på Titans’ otte yard linje, med et halvt minut igen. Her fandt Barkley i tre omgange sine receivere, hvor fæle drops af henholdsvis Cameron Meredith, Marquess Wilson, og på det sidste spil Deonte Thompson, gjorde der ikke blev udlignet.

Barkley fik imponerende 316 yards, tre touchdowns og to interceptions i opgøret. Chicago Bears er dog med nederlaget nu 2-9 mens Tennessee Titans efter sejren er 6-6.