Josh Allen havde en god dag på kontoret, da Miami Dolphins kom på besøg i Buffalo. Et klubkoryfæ i Kyle Williams fik en smuk afsked på karrieren, da hjemmeholdet let vandt.

Opgøret mellem Dolphins og Bills var helt ligegyldigt set med slutspilsbrillerne på, men i det større perspektiv, var der meget at spille for. Josh Allen fik muligheden for at slutte et meget roddet rookieår af på positiv vis, mens Adam Gase fra Dolphins fik en sidste mulighed for at bevise, at han fortjener jobbet som cheftræner. En stilling han inden kampen så ud til at miste. En sejr på 42-17 gjorde en masse godt for Allen, men ikke for Gase.

Der var masser af action i første halvlegs indledning og første halvlegs slutning. To hurtige interceptions fra Ryan Tannehill skabte en 14-0 føring til hjemmeholdet fra Buffalo. Josh Allen startede kampen flot, men en stor fejl fra rookien kort før pausen fik Miami tilbage i kampen. Bills-spilleren var den bedste quarterback i dag. Det var ikke perfekt, men Allens evner i løbespillet skabte to touchdowns. Ryan Tannehill på den anden side spillede en forfærdelig kamp, og kommer der trænerskift i Miami, kan han være færdig i klubben.

Kampen forløb med lange perioder uden nævneværdige øjeblikke. Et spændingsmoment kom dog midt i tredje quarter, da Kiko Alonso sent ramte en glidende Josh Allen. Det førte til et slagsmål, og Alonso og Bills’ Jalen Mills blev begge smidt ud af kampen. Bills-forsvaret var den bedste kæde i dagens opgør. Bills-defensiven endte kampen med fire sacks, to interceptions, to forcerede fumbles og et enkelt touchdown.

Det var Kyle Williams’ sidste kamp for Buffalo. Den trofaste forsvarsklippe har spillet mere end 180 kampe for klubben, og sluttede karrieren med en sejr. Williams fik fat på en fumble i kampen og fik også sit første catch i karrieren i slutningen af fjerde quarter. Holdets fans sagde også farvel til ham med manér.