Efter sidste uges vigtige sejr over Patriots, mødte Seattle et Eagles-mandskab, der har været svingende, men formåede at slå Falcons i sidste spilleuge.

Det er altid svært at være udehold i Seattle, men bevæbnet med en stærk defensiv havde Eagles våbnene til at skade et sårbart Seahawks-angreb. Spændende blev det dog aldrig helt, og Seattle endte med en pæn 26-15 sejr og trækker fra i NFC West.

Kampen startede netop med stærkt forsvarsspil fra de to mandskaber, men på Seattles anden offensive serie kom der gang i scoringen. Seattle havde fået running back Thomas Rawls tilbage fra en skade, men det var rookie C.J. Prosise, der startede. Den tillid belønnede han med et 72 yard langt touchdownløb. Det var det længste spil i denne sæson for Seahawks. Dagens tema med brændte ekstra point fortsatte i denne kamp, da Seattles kicker, Steven Hauschka, brændte for fjerde gang i år.

Eagles-angrebet blev hårdt ramt tidligt i kampen, da holdets dygtige venstre tackle Jason Peters, måtte udgå med en skade. Det stoppede dog ikke Eagles fra at bringe sig foran 7-6. Efter et langt drive med mange løb, ramte Carson Wentz sin tight end, Zach Ertz med et kort kast. Peters vendte tilbage senere i kampen

Seattle gjorde den kunst efter få minutter senere. Holdets venstre tackle George Fant forlod banen med en skade, men Seattle fik stadig sat et touchdown på tavlen. Det var klassisk Russell Wilson, der løb med livet som indsats og alligevel fik kastet bolden, denne gang til Jimmy Graham, der brød en tackling og scorede.

Seahawks gik til pausen med en føring på 16-7. Udeholdet fra Philadelphia havde flere chancer til at bringe sig foran, men tabte bolde og straffe mod angrebet tog flere store spil fra Eagles. Philadelphia har haft store problemer på receiver-positionen i denne sæson og intet tyder på, at det kommer til at ændre sig.

Det stærke Eagles-forsvar havde problemer med at holde styr på hjemmeholdet, der havde flere store spil gennem luften. Seahawks har endelig fået gang i løbeangrebet efter store problemer i starten af sæsonen, og den tendens fortsatte mod Eagles.

Seahawks viste klasseforskellen i anden halvleg

Anden halvleg startede som første med succes til begge holds forsvar. Philadelphia havde tidligt i kampen skabt gode resultater ved at løbe bolden, men skader til Ryan Mathews og Darren Sproles begrænsede resultaterne i anden halvleg.

Det blev ikke lettere for Eagles, idet Carson Wentz kastede to interceptions. Den første var relativt ubetyde og gik til Kam Chancellor i første halvlegs døende sekunder. Richard Sherman fik fat i den anden tidligt i tredje quarter.

Den fejl straffede Seahawks med endnu en scoring. Denne gang var det Russell Wilsons tur til at score, da han greb en bold fra receiver Doug Baldwin. Rollerne var for en sjælden gangs skyld byttede.

Eagles fik reduceret til 26-15 med under fire minutter tilbage af kampen. Efter en vanskelig kamp kom der gang i Carson Wentz, der fint styrede det lange scoringsdrive. Hjemmesejren kom dog aldrig for alvor i fare. Eagles formåede, ganske overraskende, ikke at få afgørende pres på Wilson og sammen med egne fejl på angrebet var det bestemt ikke opskriften på sejr.

Efter nederlaget til Arizona Cardinals fører Seahawks nu NFC West med tre kampe ned til nærmeste modstander. Derudover har angrebet spillet stærkt et par uger i træk. Med en skadesfri Wilson og et par velspillende mål i Jimmy Graham og Doug Baldwin, begynder Pete Carrolls tropper for alvor at virke farlige.

Eagles roder nu rundt i bunden af den stærke NFC East division. Sæsonen, der startede så godt, ligner nu mere det man forventede.

Philadelphia skal først i aktion på mandag, hvor de hjemme tager imod Green Bay Packers til Monday Night Football. Seahawks derimod møder Tampa Bay i Florida næste søndag.