San Fransisco 49’ers tog i spiluge 16 imod Chicago Bears, der I sidste uge sikrede sig tronen i NFC North divisionen. 49’ers mandskabet kæmpede for at forsvare æren på hjemmebanen, Levi’s Stadium, men måtte se sig slået 14-9 af Chicago Bears, der med sejren holder liv i håbet om at blive seedet som nr. 2 i NFC slutspillet.

San Fransisco 49’ers’ kicker, Robbie Gould, der iøvrigt er indehaver af rekorden for flest scorede point i Chicago Bears’ historie, havde styr på teknikken og viste at han, siden han forlod Chicago, har været sikkerheden selv. Gould scorede tre field goals i første halvleg, hvilket betød at 49’ers, efter en noget sløset affære, kunne gå til pause med en føring på 9-7.

 

 

Anden halvleg bød på en effektiv Mitchell Trubisky, et Bears forsvar, der viste hvorfor de regnes for et af ligaens bedste og endda et masseslagsmål, der resulterede i hele tre udvisninger.

Bears’ angreb strikkede efter pausen en offensiv serie sammen på 12 spil og 75 yards, som afsluttedes med et 2-yard touchdown løb af Jordan Howard:

 

På Bears’ efterfølgende angrebsserie løb Trubisky for en første down og slidede med benene først, hvilket betyder, at quarterbacken villigt stopper spillet, mod at han undgår at blive ramt af et ordentlig skrald af en tackling. Den var 49’ers safety Marcell Harris ikke helt klar på og det betød slagsmål:

To Bears spillere, WR Josh Bellamy og WR Anthony Miller, samt CB Richard Sherman blev alle udvist som følger af slagsmålet.

Nick Mullens og 49’ers angreb havde til sidst i kampen muligheden for at gøre det onde ved Bears mandskabet. Det ender dog med et incomplete kast på fjerde down, hvorefter Mitchell Trubisky kan sætte knæet i græsset et par gange og Bears slår 49’ers 14-9.

 

Fremhævede stats:

 

Mitchell Trubisky: 25/29, 246 yards og 1 touchdown.
Allen Robinson: 6 grebne bolde for 85 yards.
Roquan Smith: 6 tacklinger, 1 sack og 2 TFL (tackling, der resulterer i tabte yards for angrebet).

Nick Mullens: 22/38, 241 yards og 1 interception.
George Kittle: 7 grebne bolde for 74 yards.
Cassius Marsh: 2 tacklinger, 2 sacks og 1 TFL.