Chicago Bears gik, trods en skadet Trubisky, til kampen mod Giants som favoritter. Kæmperne fra New York var dog ikke enige i den vurdering og viste kampen igennem, at de ikke bør undervurderes, da de slår Bears 30-27 i forlænget spilletid på MetLife Stadium i New York. 

Giants’ linebacker Alec Ogletree lagde godt fra start med en pick-6 interception på Chase Daniels første kasteforsøg. Ogletree skulle senere tilføje endnu en interception og spillede overordnet set en rigtig stærk kamp.

 

Eli Manning og Giants’ angreb har til tider haft det svært igennem sæsonen. Rookien Saquon Barkley havde en glimrende dag, men overordnet set, var det ikke de blændende offensive statistikker, der udspillede sig på grønsværen. Dog var dette fantastiske touchdownkast af Odell Beckham Jr. særligt imponerende mod Chicago Bears’ ellers top-rangerede forsvar.

 

 

Chicago Bears formåede efter et succesfuldt onside kick at fremtvinge forlænget spilletid på dette vanvittige spilkald.

 

 

Giants fik bolden først og Saquon Barkley førte, med et glimrende løb mod højre, holdet ned ad banen. Det blev til et 44-yard field goal og Bears angreb var dermed under stort pres. Giants’ forsvar holdt stand og sikrede sig dermed sejren som underdogs mod Bears.