Cardinals scorede ingen touchdowns, men derimod fire field-goals, hvilket viste sig at være nok til at hente en 12-7 sejr over Tennessee Titans. 
Titans der kom ind til kampen i førersædet i AFC South, skulle bruge en sejr for at sikre sig fortsat at føre divisionen, mens Cardinals ikke er med i kampen om slutspillet. Med Jaguars’ sejr senere i går over Seahawks mister Titans dermed føringen i AFC South, men er stadig med som 5. seed (wildcard) med deres 8-5 record.
https://twitter.com/BovadaLV/status/939979751296585728
På trods af nederlaget, var det ellers Titans der kom bedst fra start med en touchdown af RB Derrick Henry. Derfra blev det dog ikke til flere point fra Titans’ side.
Sejren til Cardinals var Blaine Gabberts anden sejr som starter for Cardinals. Til sejren bidrog Gabbert med 178 yards kastet hvor han ramte på 17 af 26 kast, en passer rating på 85 og 0 turnovers.
Titans’ QB Marcus Mariota havde derimod en skidt dag på kontoret med en passer rating på 39. Han fik dog heller ikke synderligt meget hjælp af sit løbeangreb, der blev holdt til 65 yards samlet. Især i 2. halvleg fik Cardinals forsvar lukket godt ned for Mariota, der blev holdt til 60 yards gennem luftet og samtidig blev intercepted to gange.
Pointmæssigt var kampen ikke synderligt interessant, medmindre man kan lide at se punts og field-goals. Men to Cardinals spillere opnåede store milepæle i kampen. Linebacker, Chandler Jones satte franchise record for Cardinals ved at være den første spiller til at opnå 14 sacks i 13 kampe.


Samtidig røg Larry Fitzgerald med hans 44 yards op som nummer 3 på NFLs all-time receiving yards liste foran Randy Moss. Nummer 1 på den liste er legendariske Jerry Rice.