Ikke mange regnede med Giants’ chancer for slutspilsdeltagelse før kampen mod divisionsrivalen Washington Redskins, men efter kampen kan ingen være i tvivl: Et 13-20 nederlag slutter Giants’ sæson.

Og endnu engang var angrebet anført af Eli Manning intet specielt. Første halvleg bød på 4 angrebsserier, der resulterede i 2 punts, 1 interception og slutteligt 1 field goal fra 37 yards. Det var heldigt, at Redskins ikke var meget bedre, så Giants kun var bagud 7-3 ved pausen.

Anden halvleg blev ikke meget bedre eller mere underholdende, og desværre bød begge hold ind med pauvert angrebsspil. Halvlegens 11 første angrebsserier resulterede i 5 punts, 3 field goals og 3 turnovers/turnover on downs. Så da Adrian Peterson bragte Redskins foran 20-6 på et 64-yard løb i slutningen af 4. quarter, var kampen reelt ovre. Giants formåede dog at score dagens eneste touchdown lige inden lukketid, så nederlaget kun blev på 20-13.

Nævneværdige statistikker:

Redskins
QB Alex Smith, 20 af 32 for 178 yards, TD
RB Adrian Peterson, 26 løb for 149 yards, TD, 1 grebet bold for 7 yards, TD, fumble