Resultaterne flaskede sig for de forsvarende mestre, da Vikings tabte hjemme til Bears, og Eagles selv vandt 24-0 over Redskins. Dermed er Eagles nu klar til wildcard-runden og har stadig chancen for at forsvare sin Super Bowl-titel.

Washington Redskins kan gå på ferie med en ordenlig lussing i bagagen, efter et kunsende 24-0 nederlag til Philadelphia Eagles.

Redskins havde aldrig rigtig en chance i denne kamp og startede endda med at kaste en interception på det første kast i kampen.

Eagles dominerede også kampen fuldstændig rent offensivt. I andet quarter fuldførte et touchdown- drive på hele 19 spil, 87 yards og 12 minutter. Det længste drive af et Eagles-mandskab siden 1999.

Nick Foles var også i denne kamp fantastisk spillende, og tilføjede endnu en rekord til sit imponerende CV. I anden halvleg udlignede han nemlig rekorden for flest grebne kast i træk (25), der også blev sat i år af Phillip Rivers. Desværre for Eagles blev Foles skadet i slutningen af kampen, hvor han udgik med en skade i brystkasse-regionen efter et sack.

Det betød at Nate Sudfeld kom ind. Han gjorde det ganske fint og kastede, på dette spil, sit første NFL-touchdown i en gældende kamp:

Eagles slutter dermed sæsonen 9-7 og er klar til slutspillet, mens Redskins slutter med 7-9.

I wildcard-runden kan Eagles se frem til en kamp mod Chicago Bears, et hold som Eagles har vundet over i de seneste 3 opgør.