Dak Prescott fortsatte sin flotte stime, da rookien kastede for 301 yards og tre touchdowns, hvorpå han sikrede Cowboys en sejr på 27-17 over Baltimore Ravens.

Opgørets første halvleg blev en yderst jævnbyrdig én af slagsen, hvor især Ravens’ forsvar prægede slagets gang. Således blev Elliott holdt til bare 26 yards, mens Terrance West omvendt sørgede for en tidlig føring til gæsterne ved et 18-yard langt touchdown-løb. West løb for 42 yards med førnævnte scoring som følge, hvor den 25-årige running back også fik sendt en lille sviner afsted til Dez Bryant i sin jubelscene.

Dak Prescott og co. fik dog svaret igen før pausen, da Cowboys-angrebet bl.a. overvandt en 1. og 30 og marcherede ned ad banen mod Ravens’ endzone. Her fandt Prescott den vævre Cole Beasley, som fuldstændig snød Jerraud Powers med en finurlig finte.

Steve Smith Sr. har haft en gloværdig karriere, og i aftenens opgør lykkedes det veteranen at gribe sin 1000. bold i NFL-sammenhæng. Smith Sr. sluttede kampen med 99 yards og en scoring.

Cowboys-angrebet fandt rytmen i starten af anden halvleg, og Dez Bryant bragte således hjemmeholdet foran efter et flot 90-yard langt drive, hvor Dak Prescott igen viste, hvorfor han har slået Tony Romo af tronen i Dallas.

Dez Bryant mistede sin far før sidste spillerundes opgør mod Pittsburgh Steelers, og den 28-årige superstjerne fortsatte med at sætte sine følelser til side i aftenens kamp. Således udbyggede han Cowboys-føringen til 24-10 med sit andet touchdown.

Steve Smith Sr. fik reduceret føringen med et flot touchdown, men lige lidt hjalp det, da det lykkedes Prescott at køre sejren i hus på det efterfølgende drive. Således er Cowboys nu 9-1, mens Ravens kom ned på jorden efter to sejre på stribe. Mandskabet fra Baltimore er nu 5-5 og lige med Steelers i kampen om AFC North.