Med et 27-24-nederlag til Seattle Seahawks søndag aften sikrer Arizona Cardinals, at de skal vælge først, når NFL-draften løber af stablen i foråret.

Arizona Cardinals sikrede førstevalget i NFL-draften i 2019, da de søndag aften tabte til divisionsrivalerne Seattle Seahawks 27-24.

Det lignede hurtigt, at Seahawks ville køre en sikker sejr hjem, og de var allerede i første quarter foran med 14-3. Den føring holdt dog ikke, og det blev noget mere spændende, som kampen skred frem.

Inden pausen fik scorede Cardinals-legenden Larry Fitzgerald et flot touchdown, mens Cardinals også scorede et field goal, og de gik dermed til pause ved stillingen 14-13.

Det fortsatte med at være lige i anden halvleg, hvor blandt andet en scoring af Cardinals efter et blokeret punt sørgede for, at det stod 21-21 inden kampens sidste quarter.

Det fortsatte med at være tæt til det sidste, efter at begge mandskaber scorede på et field goal, og stillingen var 24-24 i slutningen af fjerde quarter. Det blev dog afgjort i ordinær tid. Seahawks fik kæmpet sig ned i red zone, hvorfra Sebastian Janikowski kunne sikre sejren med et field goal, mens tiden løb ud.

Dermed sluttede det med en 27-24-sejr til Seattle Seahawks. Det betyder, at Arizona Cardinals slutter med færrest sejre i denne NFL-sæson med tre af slagsen og altså skal vælge først i NFL-draften til foråret.