Buffalo Bills holdt slutspilshåbet i live med en sejr over Cincinnati Bengals, der ikke scorede i anden halvleg. Begge hold måtte se store angrebsstjerner udgå med skader.

Cincinnati Bengals tog her til aften imod Buffalo Bills i et opgør, der var ekstremt afgørende for begge holds slutspilschancer.

Lidt overraskende trak Bills det længste strå med en sejr på 16-12 efter en formidabel defensiv indsats i anden halvleg, hvor Andy Dalton og Co. ikke fik lov til at sætte point på tavlen.

Kampen bar tydeligt præg af, at begge hold mistede en offensiv profil i første halvleg. Især Bengals havde svært ved at komme sig over den forstrækning, som wide receiver A.J. Green pådrog sig efter blot et enkelt minuts spil.

Dalton fandt aldrig rytmen uden sin stjerne-receiver og ramte kun på lidt over halvdelen af sine kast (24 for 43) for 207 yards samt et kastetouchdown, et løbetouchdown og to interceptions.

Gæsterne havde lidt mere succes med at flytte bolden end værterne, selvom runningback LeSean McCoy også måtte sidde ude i hele halvleg med en skadet tommelfinger. Inden da nåede han dog at løbe et syv-yard touchdown.

Og det var endnu en gang et solidt løbespil, der gjorde forskellen for Buffalo. Både Mike Gillislee og Tyrod Taylor løb bolden med fin appel, hvilket kørte Bengals-forsvaret træt i anden halvleg. Men manglende effektivitet i endzone betød, at Bills kun satte to field goals på tavlen i de sidste 30 minutter. Heldigvis spillede forsvaret en fejlfri halvleg, hvor et sidste desperat forsøg af Bengals-angrebet på at score et vindende touchdown blev afværget på flot vis.

Bills-cornerback Stephon Gilmore var kampens store profil med to interceptions, mens hjemmeholdets kicker Mike Nugent var den store synder med to brændte ekstra-point, der endte med at blive rigtig dyre.

Resultatet bringer Buffalo på 5-5, mens Cincinnati er tæt på at have udspillet sin rolle i AFC North med en record på 3-6-1.