Bagud med et point i de døende sekunder havde Steelers brug for et stort spil for at vinde kampe, og hvem andre end Antonio Brown leverer. Med 15 sekunder igen greb Antonio Brown det afgørende touchdown.

I et tæt rivalopgør mellem Cincinnati Bengals og Pittsburgh Steelers skulle sidstnævnte bruge samtlige sekunder for at hive sig sejrrigt ud af kampen. Bagud med et point, med bolden på midten og kun 29 sekunder igen havde Steelers brug for nogle store spil for som minimum at score et field goal for sejren.

Steelers fik dog alt det og meget mere. Først fik JuJu Smith Schuster lige akkurat Steelers i field goal range, og derefter gør Antonio Brown dét, vi alle kender ham for. Med 15 sekunder igen griber han en kort kast og tager så bolden 31 yards urørt til end zone. Scoringen gav Steelers en 26-21 føring, som efter en two point conversion blev til den afgørende 28-21 føring.

Inden da havde holdene udkæmpet en intens kamp, der konstant bølgede frem og tilbage. Ved pausen var stillingen 14-14 efter to James Conner touchdowns for Steelers og to Tyler Boyd touchdowns for Bengals.

Efter pausen havde Steelers et par gode muligheder i redzone, men godt forsvarsspil holdt Steelers til field goals. Bengals fik bolden med lidt over tre minutter igen ved stillingen 20-14 og gjorde, hvad der var påkrævet. Efter et godt drive scorede de et touchdown på et Joe Mixon løb, og så førte de med et point med lidt over et minut igen.

Herfra kunne Steelers’ angreb og Antonio Brown stjæle overskrifterne, og Steelers kunne sikre sig en vigtig divisionsejr. Resultatet betyder, at Bengals nu er 4-2 for sæsonen, mens Steelers er 3-2-1.