San Francisco 49ers lå til, at få første valget i næste års draft efter Cleveland Browns’ sejr tidligere lørdag. Med en 22-21 sejr over Los Angeles Rams er det nu igen Browns’.

Hvis man ser bort fra divisionsdramaet som der er mellem 49ers og Rams, så var der ikke meget spænding i dette opgør, indtil fjerde quarter. Efter første quarter stod den 14-7 til Rams, hvilket også var stillingen da fjerde quarter begyndte.

I starten af fjerde quarter bragte Tyler Higbee Rams foran med 14 points, hvilket burde være kampafgørelsen. 49ers ville det dog anderledes, og efter et løbet touchdown af Colin Kaepernick fandt han Rod Streater med et minut tilbage af opgøret. I stedet for, at sparke ekstra pointet og få kampen i overtid, løb Colin Kaepernick en to-points konversion ind, og skaffede 49ers deres anden sejr i år.

Det er kun Rams som 49ers har slået i år, hvilket giver dem en 2-13 rekord. Med sejren er 49ers også tilbage på andet seed til næste års draft, mens Cleveland Browns igen er førstevælger til april. Rams er med nederlaget 4-11.

1 KOMMENTAR

Comments are closed.