Sværhedsgraden af kampprogrammet – eller Strength of schedule som NFL benytter – er egentlig tåbeligt, for de bruger gamle kampe til at udregne kommende styrkeforhold.

Derfor er en mere populær og brugbar metode, at kigge på hvordan styrkeforholdet ser ud, hvis man tager i betragtning, hvor mange kampe klubberne forventes at vinde i den kommende sæson.

Det er naturligvis forbundet med masser af usikkerhed og spekulation, men giver trods alt et bedre her-og-nu billede, end at bruge resultater fra sidste år.

NFL-guruen Warren Sharp benytter sig af de antal sejre og nederlag, som bookmakerne i Las Vegas har regnet sig frem til, og det giver følgende vindere og tabere, når det kommer til sværhedsgraden af kampprogrammet for 2023.

Læs også: Hvem møder dit yndlingshold og hvornår?
Læs også: Kampprogrammet – uge for uge

Hvilket NFL-hold har det sværeste kampprogram i 2023:

1. New England Patriots
2. Buffalo Bills
3. Kansas City Chiefs
4. Las Vegas Raiders
5. Miami Dolphins

Hvilket NFL-hold har det nemmeste kampprogram i 2023:

1. New Orleans Saints
2. Atlanta Falcons
3. Carolina Panthers
4. Indianapolis Colts
5. Chicago Bears

Sådan ser sværhedsgraden ud i 2023:

Grønt er nemt. Rødt er svært. Der befinder sig en stor stak hold lige omkring midterstregen, med de to AFC North hold Browns og Bengals som gennemsnittet på omkring 8,5 modstandersejre i snit, mens yderpunkterne altså udgøres af Saints og Patriots. Saints modstandere forventes i gennemsnit at vinde blot 7,62 kampe, mens Patriots modstandere forventes at vinde 9,15.

Du kan læse hele beregningen, og se alle holdenes anslåede sværhedsgrad i kampprogrammet for 2023 på Sharp Football Analysis