Aaron Rodgers vender tilbage på grønsværen, når New York Jets gæster de forsvarende NFC-mestre fra San Francisco 49ers i den første mandagskamp i 2024-sæsonen.

NFL fortsætter med at lække nogle af de mest saftige kampe i 2024-kampprogrammet, og nu er turen kommet til sæsonens første mandagskamp, der også byder på en vaskeægte lækkerbisken.

Det er Aaron Rodgers mod Kyle Shanahans eksplosive angreb, når New York Jets gæster San Francisco 49ers i Santa Clara, Californien, natten til tirsdag d. 10. september 2024.

Således kan I sætte et stort, fedt kryds i kalenderen, når Aaron Rodgers får sit længeventede comeback, efter at han rev sin akillessene over i netop den første mandagskamp i 2023-sæsonen, hvor Jets mødte Buffalo Bills.

Derudover byder opgøret på en gensyn for flere af New York Jets’ spillere og trænere, som har en fortid i San Francisco. Cheftræner Robert Saleh har fik sit store trænergennembrud i NFL i løbet af sine fire sæsoner som defensiv koordinator for 49ers. Javon Kinlaw og Solomon Thomas blev begge tidligere valgt i første runde af 49ers, men tørner i dag ud på Jets’ defensive linje. Derudover har Jets’ cornerback-træner Tony Oden og defensive linje-træner Aaron Whitecotton også tidligere været tilknyttet staben i 49ers.