Urban Meyer har henover sommeren stædigt holdt fast i, at Trevor Lawrence og Gardner Minshew kæmpede om titlen som holdets startende quarterback, og nu skulle den kamp altså være ovre. Ikke overraskende bliver Lawrence holdets starter, når sæsonen begynder.

Når man vælger en quarterback med det første valg i draften, så er det stærkt forventet, at den quarterback hurtigt skal i spil. Og når konkurrencen er Gardner Minshew, så har alt og alle forventet, at Trevor Lawrence ville være Jaguars’ starter fra første dag.

Den nye Jaguars-træner har dog hele sommeren holdt fast i, at Trevor Lawrence skulle vinde starter jobbet i konkurrence med Gardner Minshew. Efter den anden pre season-kamp er den duel nu slut, og Meyer har nu bekræftet, hvad vi alle forventede: Trevor Lawrence starter i første spillerunde, når Jaguars møder Houston Texans.

Urban Meyer fortalte derudover, at Lawrence vill starte for Jaguars i deres sidste træningskamp mod Dallas Cowboys. Hvor længe Lawrence vil spille er stadig uvist.

Jacksonville Jaguars har tabt sine første to træningskampe til Cleveland Browns og New Orleans Saints. Lawrence har kastet 32 gange og ramt på 20 af kastene for 184 yards og nul touchdowns.