Jaguars’ cheftræner Doug Marrone har meddelt, at den tidligere Super Bowl MVP, Nick Foles, er tilbage bag center i uge 11.

Det var smukt, elegant og underholdende så længe det varede, men Minshew Mania er for en tid sat på pause. Marrone har meddelt de to herre, at Foles vender tilbage efter holdets bye week.

Jeg tog en beslutning vedrørende vores quarterbacks og Nick vil være vores starter fremadrettet. Det er selvfølgelig min beslutning. Jeg har tænkt meget over, og valgte at gå den vej,” sagde Doug Marrone om beslutningen.

Moustache for the win

Det efterlader Gardner Minshew tilbage i den rolle, som holdet håbede, at han ville spille, da de draftede ham, backup-rollen. Men Jaguars har nok allerede fået mere ud af fænomenet end det, de havde forventet. Minshew nåede, foruden at strække ud uden ret meget tøj på og forhekse befolkningen, også at kaste for 2285 yards, 13 touchdowns og 4 interceptions.

Mens han tabte, da han først blev smidt på banen efter Foles’ skade, førte han Jaguars til en 4-4 record i de otte efterfølgende kampe, alle som starter. Sevlom det dog ikke altid var lige kønt, viste han enormt meget sammenlignet med forventningerne, samt en masse lækre bevægelser i lommen, så mon ikke vi får overskægget at se igen.