Det er kun et år siden, at Jacksonville Jaguars tog en chance med Nick Foles. Nu melder ESPN, at den løntunge quarterback kan være på vej ud af vagten.

Dan Graziano og Jeremy Fowler fra ESPN skriver således, at Jaguars ventes at annoncere Gardner Minshew II som holdets startende quarterback og – ideelt set – finde en handelspartner til Nick Foles.

Nick Foles skrev under på en fireårig aftale til værdi af cirka 600 millioner danske kroner i 2019 med Jacksonville Jaguars. Det var som bekendt Nick Foles, der førte Philadelphia Eagles til Super Bowl-triumf i 2017, da han overtog tøjlerne fra en skadet Carson Wentz.

Det er netop den fireårige og løntunge kontrakt, som gør det tillokkende at sende Foles videre. I 2020 står Foles til at tælle cirka 150 millioner kroner imod lønloftet. Det skal imidlertid nævnes, at Jaguars fortsat vil stå med cirka 127 millioner kroner i “tabt løn” (dead cap, red.). Således vil Jaguars reelt set “kun” spare cirka 20 millioner kroner på at handle den 31-årige Nick Foles.

Gardner Minshew II tog NFL med storm i 2019, da han spillede 12 kampe fra start, hvori han leverede 3.271 kastede yards og 21 touchdowns.