Jacksonville Jaguars rookie runningback Travis Etienne er ankelskadet, og han er færdig for sæsonen.

Jacksonville Jaguars havde to picks i første runde af årets NFL draft, og de valgte holdkammeraterne fra Clemson-universitetet, quarterback Trevor Lawrence og runningback Travis Etienne.

Sidstnævnte var ganske overraskende, men håbet var, at det omgående ville tilføje angrebet en stor playmaker og give Lawrence et våben, han kendte godt fra college-dagene.

Nu har Lawrence og Jaguars mistet Etienne for hele sæsonen.

I preseason-kampen mod New Orleans Saints mandag aften led Travis Etienne, en alvorlig ankelskade, der betyder operation, og hans første NFL-sæson er færdig allerede inden den kom i gang.

Etienne løb bolden en enkelt gang i kampen mod Saints og greb en enkelt bold for tre yards, inden han forlod kampen i anden quarter på grund af sin skade.

Han skal opereres i anklen for en såkaldt Lisfranc-skade. Jaguars har sat ham på Injured Reserve-listen, og da det sker, inden trupperne er skåret ned til de maksimale 53 mand, siger reglerne, at Etienne ikke kan vende tilbage i 2021.

Jaguars valgt quarterback Trevor Lawrence med pick nr. 1 i draften, og tog Etienne med pick 25. Han er kåret til Årets spiller i ACC college-konferencen to gange, og han var en vigtig brik på det Clemson-mandskab, der vandt college-mesterskabet i 2018. Han scorede touchdown i 46 af sine 55 kampe for Clemson, hvilket er skolerekord. Ialt scorede han 70 touchdowns i sine fire college-sæsoner.

Med Etienne ude for året, bliver sidste års rookie-sensation runningback James Robinson igen arbejdshest, mens free agent Carlos Hyde får en del mere spilletid end forventet og backup Dare Ogunbowale kommer også mere på banen, end han havde regnet med.