Indianapolis Colts’ angrebsprofil åbner op om sit genoptræningsforløb og overvejelser om pension.

T.Y. Hilton er endelig tilbage på træningsbanen for Indianapolis Colts efter, at han fik foretaget en nakkeoperation i sommer. Men det var langt fra givet, at den 31-årige receiver skulle fortsætte karrieren. Tværtimod.

I løbet af sin genoptræningsperiode begyndte T.Y. Hilton at stille spørgsmålstegn ved, om det overhovedet var ansvarligt for ham at vende tilbage til NFL. Hilton åbnede op om sine overvejelser på dagens (14.10.21) pressemøde, hvor han også fortalte, at han konsulterede sin tidligere holdkammerat Andrew Luck undervejs:

– Efter to dage med genoptræning var jeg parat til at opgive min karriere. Og det er ikke ligefrem noget, jeg har fortalt eller vendt med min omgangskreds. Jeg talte med Andrew (Luck, red.) undervejs og han rådede mig til, at jeg skulle tage min tid, før jeg eventuelt vendte tilbage, udtalte T.Y. Hilton via Brett Bensley fra WXIN.

Det er blot to år siden, at Andrew Luck selv besluttede at gå på pension i en alder af 29 år. Forinden havde Luck døjet med et hav af forskellige skader.

Efter ni sæsoner for Indianapolis Colts er T.Y. Hilton nærmest blevet synonym med holdet. I sin tid for Colts har Hilton grebet 608 bolde for 9.360 yards og 50 scoringer.