Andrew Luck har siden foråret kæmpet med en skade i det ene underben. Først blev det kaldt en lægskade, men nu skulle anklen være i fokus. Holdet ved ikke, om han bliver klar til sæsonstart.

Indianapolis Colts’ dygtige quarterback Andrew Luck har gennem karrieren kæmpet en hel del med skader, og senest missede han hele 2017-sæsonen med en skulderskade.

Ovenpå en god 2018-sæson kan der dog være problemer igen. Siden foråret har Andrew Luck haft problemer med det ene underben, men desværre for Colts og Luck er det ikke blevet bedre med en sommerferie.

Skaden blev først beskrevet som en lægskade, men de seneste dage har Colts meldt ud, at det nok nærmere er et problem med den øvre del af anklen. Hvad der præcis er galt er ikke kendt i offentligheden, og Colts virker heller ikke sikre på skadens omfang. Holdet kan endda ikke garantere, at Luck bliver klar til sæsonstart.

Indtil videre har Luck ikke trænet siden træningslejrens tredje træning for over to uger siden, og han forventes ikke at spille i de resterende tre pre season-kampe.

Colts’ backup er Jacoby Brissett var også hos holdet, da Luck var skadet i hele 2017, og her startede Brissett 15 kampe for holdet. Her kastede han for 3.098 yards, 13 touchdowns og 7 interceptions.