Linebacker Darius Leonard og tight end Eric Ebron er begge blevet opereret for skader. De to Colts-profiler forventes snart tilbage på træningsbanen.

To af de største profiler på Indianapolis Colts’ hold har benyttet den lidt mere rolige periode i NFL til at få fixet et par mindre skadesproblemer. Det fortæller general manager Chris Ballard.

Linebacker Darius Leonard, der tog ligaen med storm i sin rookie-sæson sidste år, blev opereret i sin venstre ankel i sidste uge. Skaden drillede angiveligt Leonard undervejs i 2018, og han forventes tilbage om cirka fem uger fra dags dato.

Tight end Eric Ebron er desuden på vej tilbage efter en lyskeskade, der har generet ham, mens Ebrons positionskammerat, Jack Doyle, også snart er tilbage på fuldt blus.

Læs også: Eric Ebron vil slå Gronkowskis touchdown-rekord

Indianapolis Colts havde en rigtig god 2018-sæson i det første år med Frank Reich ved roret kombineret med en velspillende quarterback Andrew Luck, der gjorde comeback efter en lang pause på grund af en skulderskade. Colts’ sæson sluttede med et klart nederlag til Kansas City Chiefs i divsionsrunden i slutspillet.