Andrew Luck skylder Indianapolis Colts et større millionbeløb, men som en farvel og tak gave har klubbens ledelse valgt at lade Luck beholde hver en dollar

Da Andrew Luck sagde farvel til NFL, sagde han også farvel til millioner af dollar fra sin kontrakt med Indianapolis Colts. Mange af millionerne er dog allerede blevet betalt til Luck i form af underskriftbonusser og mandskabsbonusser.

Alt i alt drejer det sig om 12,8 millioner dollar i forudbetalt underskriftbonus og 12 millioner dollar i mandskabsbonus. I alt et beløb på svimlende 165,9 millioner danske kroner.

Selvom Colts juridisk set har ret til de mange penge, har klubben og Luck indgået et forlig, hvor Colts er gået med til ikke at jagte Lucks penge. Det fortæller ESPN’s Adam Schefter.

Det er en rigtig fin gestus fra et hold, som Luck ofrede alt for i en lang årrække på trods af en elendig offensiv linje, et dårligt forsvar og få effektive offensive våben.

Det er dog langt fra alle dollar på Lucks kontrakt, som Colts allerede har betalt ham. Faktisk siger Luck nej til 58,1 million dollar – 390 millioner danske kroner – ved at indstille karrieren.

Den 29-årige quarterback har dog allerede tjent over 100 millioner dollar i sin syvårige karriere, så helt skidt går det ham nok ikke.

Skriv en kommentar