Indianapolis Colts stod med et gabende hul på venstre tackle, men har lige udfyldt det med tidligere nr. 1 pick Eric Fisher.

Carson Wentz er glad.

Han var nok lettere bekymret for, om han konstant skulle kigge sig over venstre skulder i den kommende sæson, men går alt efter planen, så er der nu solid beskyttelse på hans bagside.

Colts stod med et kæmpe hul på venstre tackle, da den rutinerede Anthony Castonzo i foråret gik på pension (for anden gang).

Colts valgte lidt overraskende ikke en eneste spiller i draften, der kunne hjælpe på positionen, men måske var det hele tiden planen at hente Eric Fisher ind.

Den mangeårige Kansas City Chiefs tackle Eric Fisher har underskrevet en etårig kontrakt til en værdi af op til 9,4 millioner dollars, rapporterer flere amerikanske journalister. Dermed satser Colts på, at den erfarne tackle når at komme sig over den akillesskade han pådrog sig i AFC Championship kampen i januar.

Med Chiefs fokus på fuldstændig at omstrukturere den offensive linje blev 30-årige Fisher fritstillet i marts af Chiefs efter otte år i klubben. Han blev valgt 1st overall i 2013-draften, og var den allerførste spiller, som Andy Reid draftede i sin tid i spidsen for Chiefs, men selvom Fisher var fast starter for Chiefs hele sin karriere og vandt Super Bowl LIV med klubben, så levede han aldrig op til sin høje draft-status.

Fisher glæder sig til en ny begyndelse, og lagde en Colts hestesko op på instagram med teksten: “Let’s get after it Indy!”

Skulle Fisher ikke blive klar til sæsonstart har Colts også hentet Sam Tevi hos Chargers og Julién Davenport hos Dolphins ind som sikkerhed. Det har også været på tale, at All Pro guard Quenton Nelson skulle flyttes ud på venstre tackle, men det lader til at være skrottet nu.

Med tilføjelsen af Fisher på venstre tackle – og hvis han spiller – stiller Colts igen med en af de bedste offensive linjer i NFL, med Fisher og Nelson på venstre side, Pro Bowl center Ryan Kelly i midten, Mark Glowinski på højre guard og solide Braden Smith på højre tackle.

Carson Wentz er glad.