Efter en skidt kamp af forsaret har Texans taget konsekvensen og hentet forstærkning hos Oakland Raiders. Cornerback Gareon Conley kommer til i bytte for et tredjerundevalg.

Houston Texans led i går et ærgerligt nederlag på 30-23 til Indianapolis Colts, og specielt forsvaret havde store problemer med at dække Colts’ receivere op. Under 24 timer efter nederlaget har Texans nu taget konsekvensen og hentet forstærkning til cornerback-positionen.

I et bytte for et tredjerundevalg henter Texans Gareon Conley hos Oakland Raiders meddeler The Athletics Vic Tafur. Conley blev valgt i første runde af 2017-draften, men har ikke slået igennem, som Raiders håbede.

Conley har startet alle kampe for Raiders i år, og har været en del af en secondary, der også har haft problemer ligesom Texans’. Conley viste ellers meget lovende takter mod slutningen af sidste sæson, mens det i år har været en mere blandet pose bolcher.

Conley var anset som et stort talent i 2017-draften, men faldt ned til bunden af første runde efter en voldtægsanklage i månederne op til draften. Få dagen inden draften frafaldt anklagerne mod Conley dog, og Raiders valgte ham med det 24. valg i draften. Conley spillede dog næsten ikke i sin rookiesæson pga. en benskade.