Selv om sæsonen nærmer sig med hastige skridt, og vi forlængst har passeret draft og free agency, så stopper holdene aldrig med at forsøge at blive bedre. Miami jagter pt. en vild trade.

Houston Texans har en utilfreds stjerne på holdet. Edge rusher Jadeveon Clowney ønsker at komme væk fra holdet, hvor han har tilbragt hele sin professionelle karriere. Houston har placeret det såkaldte franchise tag på den eksplosive forsvarsspiller, de har rettighederne til spilleren, men har ikke kunnet få forhandlet en kontraktforlængelse gennem.

Skal stjernen have sit ønske om at spille for et andet hold opfyldt, skal det derfor ske gennem en trade. Angiveligt er Miami Dolphins blandt de hold, der er mest interesserede og motiverede til at får det til at ske.

Clowney har mødtes med holdet nye cheftræner, Brian Flores, samt andre vigtige ansatte på holdet. Det skriver NFL Networks Ian Rapoport på.

Avisen Miami Herald og journalist Barry Jackson, har også rapporteret omkring den mulige handel. Dolphins anser sig selv som det førende hold i jagten på den sackstærke spiller. Jackson skriver yderligere, at receiver Kenny Stills og runningback Kenyan Drake kunne være mulige spillere, der kunne sendes til Houston i en eventuel handel. Texans har en giftig trio på receiverpositionerne i Deandre Hopkins, Will Fuller og Keke Coutee, men de to sidstnævnte er for ofte ramt af skader.

Texans mistede deres startende runningback Lamar Miller til et overrevet korsbånd, og trods de har talentfulde Duke Johnson, vil en tilføjelse af en spiller som Drake give mening.

Clowney selv skulle angiveligt være mere interesseret i at spille for Eagles eller Seahawks. Aaron Wilson, der dækker Houston Texans, har tweetet omkring de præferencer.

Da Clowney ikke har underskrevet sit franchise tag, kan han ikke omgående få en ny kontrakt hos det hold, han handles til. Det komplicerer en eventuel handel, da holdet i så fald ikke er sikre på, at han bliver hos klubben, når franchise tagget udløber næste år til free agency.

Texans har ikke opgivet at beholde Clowney, så situationen bliver interessant at følge den kommende tid. Det tidligere førstevalg i draften kan ende med en hel sæson på sidelinjen, hvis han ikke finder en ny klub.