En af historiens bedste pass rushere trak sig tilbage i 2022, men nu har JJ Watt i et radio-interview åbnet døren for et comeback.

Tre gange blev han kåret til NFL Defensive Player of the Year, men efter 12 sæsoner for Texans og Cardinals plus et hav af skader, lagde JJ Watt hjelmen på hylden efter 2022-sæsonen. Nu har har åbnet en lille dør på klem for et comeback.

Den nu 35-årige pass rusher har måske fået blod på tanden, efter Houston Texans, der draftede ham i første runde i 2011, og hvor han spillede sine første 10 sæsoner, pludselig ligner AFC South-divisionens bedste hold og måske endda outsidere til Super Bowl.

Watt kender endda klubbens nye cheftræner DeMeco Ryans særdeles godt. De var holdkammerater hos Texans og blev også begge udvalgt til NFLs 10-års hold for 2010erne.

“Jeg har haft 12 gode år i denne liga, og jeg er meget taknemmelig for at være rask og have spillet godt.” sagde Watt lørdag til SportsRadio 610 i Houston. “Jeg fortalte DeMeco (Ryans) sidste år, at han ikke skulle ringe, med mindre han absolut havde brug for det… Jeg forventer ikke, at det sker.”

Texans har under Ryans gennemgået et lynhurtigt generationsskifte, og derfor er et Watt-comeback måske ikke realistisk. Men skulle Texans defensive linje blive ramt af skader, så er en tilbagevenden til NFL ikke umulig for den rutinerede Edge. Han gjorde det dog klart, at 2024-sæsoner er sidste chance:

“Dette er det sidste år, jeg vil fortælle ham (Demeco Ryans, red) det, for jeg vil ikke blive ved med at træne, som jeg har trænet. Men han ved, at hvis han nogensinde virkelig har brug for det, vil jeg være der for ham.”

Houstons sportschef Nick Caserio er også åben over for potentialet ved et Watt-comeback, men sørger også for ikke at sige for meget:

“Jeg har en masse respekt og sætter stor pris JJ,” sagde Caserio på Pat McAfee Showet torsdag. “Jeg kan ikke udtale mig på hans vegne om, hvad han vil gøre i forhold til at spille fodbold… Han har altid en åben dør både organisatorisk og i byen.”