På sin Instagram fortæller Houston Texans’ Will Fuller, at han har testst positiv for præstationsfremmende midler, hvorfor han suspenderes resten af sæsonen.

Med 53 grebne bolde for 819 yards og otte touchdowns i kun 11 kampe, var Will Fuller i gang med en fantomsæson. Nu har vi måske fået svaret på hvorfor, han har præsteret så flot. Ifølge Fuller, søgte han tidligere på året læge, der ordinerede ham noget medicin, som viste sig at være ureglementeret. Det giver ham en karantæneperiode på seks kampe. Med fem kampe tilbage af sæsonen betyder det, at han må sidde ude i sæsonåbneren i 2021.

Alle detaljerne er ikke på plads, men umiddelbart fristes man til at tro, at Texans har foretaget endnu et besynderligt stykke arbejde. Texans havde rig mulighed for at trade Fuller, hvem især Green Bay Packers tilsyneladende var klar til at betale dyrt for. Texans og Fuller har øjensynligt kendt til den positive dopingprøve noget tid. Hvordan det har påvirket de interne trade-diskussioner vides ikke.

Fullers kontrakt med Texans udløber efter denne sæson, og hans præstation in mente, var det forventet, at han ville score en fed kontrakt i sommerens free agency. Han vil stadigvæk være eftertragtet, men Fullers nye situation gavner ikke hans forhandlingsmuligheder.

Det er ikke kun Fuller, Texans for nyligt har mistet. For få dage siden fyrede de Kenny Stills. Nok har han ikke været en betudningsfuld del af Texans-angrebet i år, men timingen kan virke underlig, når hans ydelser netop nu er i højere efterspurgt end tidligere.

I Texans’ næste kamp, der bliver uden Will Fuller, møder de Indianapolis Colts. Kampen spilles på søndag kl. 19:00.