Hjalte Froholdt har endnu ikke fået debut på Patriots’ angreb, men søndagens kamp mod Denver Broncos byder på den mest oplagte chance hidtil. Tre indvendige offensive linjefolk må sidde ude for Patriots pga. skader og Covid19-protokoller.

New England Patriots har i de første fem uger af sæsonen været ramt af lidt forskellige småskader indvendigt på den offensive linje, men det har endnu ikke affødt en debut til danske Hjalte Froholdt på Patriots-angrebet.

I denne uge må Patriots dog undvære hele tre indvendige offensive linjefolk, og det kan åbne døren for Froholdt i kampen mod Denver Broncos.

Sent lørdag aften dansk tid placerede Patriots deres startende guard Shaq Mason på Covid19-listen, der er en liste for spillere, der enten er testet positiv for Covid19 eller har været tæt på en person, der er testet positiv. På den liste finder man blandt andet allerede center James Ferentz, der spillede Patriots’ seneste kamp mod Chiefs. Derudover er den normale center David Andrews stadig ude med en håndskade.

Det efterlader altså Patriots ganske tyndt besat på den offensive linje, og de tre tilbageværende indvendige offensive linjefolk øverst i hierakiet ligner på papiret Joe Thuney, Michael Onwenu og danske Hjalte Froholdt.

Patriots vil selvfølgelig have mulighed for at rokere lidt rundt og flytte en tackle ind og spille guard. Her ville tackles Isaiah Wynn, Jermainee Eluemunor eller backup-tackle Justin Herron måske kunne flyttes ind på guard, men det virker til at være Froholdts bedste chance for debut hidtil.

For at øge dybden på den offensive linje skal det nævnes, at Patriots har hentet den erfarne guard Caleb Benenoch op fra practice squad, så han indgår i kamptruppen og derfor også er en mulighed